Selecteer een pagina

Over Ons

FeedBag, een naadloze aanvulling
op jouw productieproces

Wij staan voor

Kwaliteit

Kwaliteit

Verwerking volgens de hoogste standaard

Snelheid

Snelle levering volgens afspraak

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Snel schakelen en oplossingsgericht

Over FeedBag

Met ruim 15 jaar ervaring in de verwerking van grondstoffen voor food, feed en petfood, zijn wij in 2021 gestart op een nieuwe productielocatie in Ede. Wij staan voor hoge kwaliteit, een snelle levering en flexibiliteit.

Daarom stellen we hoge eisen aan onze dienstverlening en ons productieproces, leveren wij binnen 7 werkdagen en zijn wij altijd oplossingsgericht. Dat maakt FeedBag niet alleen een prettige partij om mee samen te werken, maar zorgt voor een naadloze aanvulling op jouw productieproces.

Onze basis

9

We doen het goed...

We zijn erop gebrand om hoge kwaliteit te leveren. Daarom investeren we in strakke werkprocessen, een uitstekend machinepark en goede werkomstandigheden.

9

...of we doen het niet

Er is bij ons geen ruimte voor half werk. Daarom zijn we zorgvuldig in de opdrachten die we aannemen. Wil je bijvoorbeeld palletplaatsen huren of toch een natte stroom verwerken, dan zijn wij daar simpelweg niet de beste partij voor.

9

Eerlijk werkt gewoon het lekkerst

Onze focus ligt op de lange termijn. Daarom bouwen we aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. Eerlijke en open communicatie is voor ons de basis, want dat werkt gewoon het lekkerst!

Jaar ervaring

Dagen levertijd

Neem contact op

Bellstraat 12, 6716 BA, Ede